SUP Malmö

 

SUP Malmö powered by Yster SUP

Hyra SUP Malmö, testa & köpa SUP,  SUP-kurser, events och guidade turer.

 

Här kan du hyra SUP Malmö

Paddla på egen hand från 189 kr

Kolla tider och boka direkt online, från 189 kr. Hos oss väljer du själv vilken typ av bräda du vill paddla på. Nu också som Familjepack: 1 timmes paddling för 599 kr för 4 personer.

Om vädret är dåligt kan du alltid kostnadsfritt boka om din paddling till ett senare tillfälle. Du kan avboka din paddling utan kostnad upp till 24 timmar innan bokad starttid.

En underbar upplevelse.
Mycket bra läge och instruktör.
Otrolig SUP-upplevelse.
Mycket bra kvalitet på brädorna.
Rekommenderas varmt.

Hyr en SUP som passar dig

Hos oss kan välja en SUP-bräda som passar dig och dina färdigheter.

Skiljer sig SUP-brädor åt? You bet. På samma sätt som cyklar har olika användningsområden och prestanda har SUP-brädor olika egenskaper. Hos oss kan du välja mellan stabila nybörjarbrädor till race brädor som de svenska mästarna i SUP paddlar på.

Du kan fritt mixa mellan olika typer av SUP-brädor att hyra. Till exempel går det fint att hyra två uppblåsbara- och två hårda brädor till fyra personer. Lägg då varje typ av bräda i varukorgen för sig och betala sedan i kassan för hela uthyrningspaketet. Testa också vårt Familiy Pack med tre uppblåsbara brädor och en hård för bara 599 kr för en timmes paddling. Ange rabattkoden FAMILYPACK i kassan.

Har du ett klippkort eller voucher? Lägg det antal SUP brädor du vill hyra och ange sedan koden i kassan.

Läs mer och boka direkt:

Hyr uppblåsbar SUP

19

Välj datum
Välj tid

Våra uppblåsbara brädor är stabila med hög bärighet så att de klarar några extra kilo. Dessa SUP-brädor är längre än de flesta uppblåsbara brädor på marknaden och har också en liten fena i nosen som gör att de går rakare än de flesta andra uppblåsbara brädor. Med andra ord gör brädorna så att det blir mindre zig-zag-paddling.

Hyr hård SUP

22

Välj datum
Välj tid

Detta är våra stabilaste brädor som samtidigt har ett fenomenalt glid. Passar dig som är lite osäker på balansen eller dig som kanske provat SUP tidigare och vill uppleva skillnanden på att paddla på en hård SUP. Det är verkligen en stor skillnad.

Ysters hårda SUP-brädor är utformade för paddling i nordliga förhållanden – året runt. Tänk havskajak, fast SUP.

Hyr hård race-SUP

23

Välj datum
Välj tid

Hyr våra snabba race-brädor från Yster SUP. Prova SUP-brädorna som eliten tävlar på. Passar dig som har koll på balansen och som vill prova en riktigt snabb SUP.

Boka SUP-kurs och guidad turpaddling på SUP Malmö

Kolla tillgängliga datum och boka direkt

En SUP-kurs eller turpaddling med turledare är perfekt för after-work, möhippor & svensexor, företagsevents eller bara en kul grej med familj och vänner. Vi gör gärna ett skräddarsytt pass om någon av tiderna inte skulle passa eller om ni är en större grupp. Våra kurser leds enbart av cerifierade SUP-instruktörer med många års erfarenhet av SUP-paddling.

Läs mer och boka direkt:

Boka SUP-kurs Nybörjare | SUP Malmö

54

Lär dig grunderna i SUP-paddling på 2 timmar. 

Det här är en riktigt kul aktivitet som körs i en liten grupp. Inga förkunskaper krävs. Vi tar det hela från början med några enkla övningar. Successivt höjer vi ribban med mer utmanande övningar och du kommer att bli förvånad hur snabbt man känner sig trygg på brädan.  Allt eftersom du känner dig mer säker har du möjlighet att pröva mer utmanande SUP-brädor.

SUP-kursen utgår från vår brygga precis vid Malmö Live och den här lektionen utförs av certifierad instruktör på svenska eller engelska.

Välj ett event i kalendern/ Pick an event on the calendar:

Boka SUP-kurs Fortsättning | SUP Malmö

54

Utveckla dig till nästa nivå.

Denna kurs passar dig som paddlat SUP tidigare – du kanske rent av har en egen SUP – men vill utveckla dig som paddlare. Kanske upplever du att det blir mycket zig-zag-paddling när du är ute och att det går lite trögt att paddla. I den här kursen fokuserar vi på paddlingsteknik där du får lära dig att paddla så effektivt som möjligt och bemästra olika vind- och vågförhållanden. Vår SUP-instruktör coachar dig i paddlingsteknik och hur du står positionerad på brädan. Du kommer också att upptäcka samspelet mellan SUP-brädans utformning och din paddlingsteknik.

Den här 90-minuters lektionen körs i en liten grupp med certifierad SUP-instruktör på svenska eller engelska.

Välj ett event i kalendern/ Pick an event on the calendar:

Boka guidad turpaddling | SUP Malmö

44

Upplev Malmös olika miljöer från kanalerna. 

Upplev Malmö från kanalerna i behagligt tempo på 90 minuter. Beroende på väder och vind paddlar vi genom stadsmiljöer, lugna parker och de inre delarna av Malmös hamn – eller, om vädret tillåter, enda ut i Öresund.

Omklädningsmöjligheter finns på Clarion Hotel Malmö Live.

Välj ett event i kalendern/ Pick an event on the calendar:

Kolla tillgänglighet och boka online

I vår bokningskalender kan du se direkt vilka tider och brädor som är lediga.

Omklädningsmöjligheter på Clarion Hotel Malmö Live

Omklädning på Clarion Hotel Malmö Live är perfekt för att fräscha till sig efter paddlingen. Och varför inte en After SUP i baren?

Vår personal på bryggan och hjälper dig igång

På bryggan möter vår bryggvärd dig som hjälper dig ut på brädan och visar hur du kommer igång. Du kan också nå vår personal på telefon medan du är ute och paddlar.

Hyr en SUP-bräda som passar dina färdigheter

Hos oss kan du välja mellan trygga nybörjarbrädor till tuffa tävlingsbrädor.

Enbart certifierade instruktörer på våra kurser

Alla våra kursinstuktörer är utbildande SUP-instruktörer med många års erfarenhet av SUP-paddling.

Z

Endast kvalitets SUP-brädor från Malmö-baserade Yster SUP

Vi kör bara på premium SUP-brädor från Yster SUP som utvecklas i Malmö.

f

Testa ut en SUP som passar dig innan köp

Köp inte grisen i säcken utan prova ut en bräda som passar dig innan du köper den. Många av dem som testar en SUP-bräda hos oss väljer att köpa en smalare bräda än de tänkt sig från början.

Köp klippkort – Paddla ofta

Ett klippkort är ett bra alternativ för dig som inte har en egen bräda men vill paddla ofta. 

Prova på SUP brädor från Yster SUP innan köp

Är du intresserad av att köpa SUP från Yster men vill prova på SUP brädan först? Absolut. Fyll i formuläret nedan och berätta vilken eller vilka Yster-brädor du vill pröva så återkommer vi, vanligtvis inom några timmar, med vidare instruktioner. Vi gör det lätt och tryggt att köpa SUP i Malmö.

Try & buy

Data storage and handling

10 + 10 =

 

Här finns SUP Malmö

Du hittar SUP Malmö bara 450 meter från Malmö Centalstation precis vid sidan av Clarion Hotel Malmö Live. Adressen är Norra Vallgaten 93 och närmaste parkering är i parkeringsgaraget vid Clarion Hotel Malmö Live.

 

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna.

Jag har aldrig provat på SUP tidigare. Är det farligt?

I de första tio minuterna kan SUP-brädan känns lite tippig men normalt får man kläm på brädans rörelser ganska snart. Om det känns läskigt att stå upp, kan man alltid paddla på knä.

Får barn paddla?

Man ska vara 18 år för att få paddla. Barn som fyllt 11 år är välkomna att paddla i sällskap av en förälder.

Vad händer om man trillar i vattnet?

Då blir du blöt! Eftersom du sitter fast i SUP-brädan men en leash kommer du alltid att vara nära brädan. Det är lätt att komma upp på brädan igen: Ta dig till mitten på brädan, ta ett par bentag och kravla upp på brädan.

Brädan är ju faktiskt en slags livboj så försök aldrig ta dig loss från brädan. 

Är inte kanalvattnet ofräscht?

I de norra delarna av kanlen där vi håller till är det god vattengenomströmning och inget problem med vattenkvaliteten även om du skulle ramla i och råka få en kallsup.

Måste man vara simkunnig?

Ja, man måste kunna simma. Om du skulle trilla i måste du kunna ta dig tillbaka till brädan.

Var kan jag byta om?

Det finns omklädningsrum med skåp, duschar och bastu på Clarion Hotel Malmö Live. Fråga bara efter en nyckel i receptionen. Enklare ombyte kan du göra direkt på bryggan.

Kan jag ta med min mobiltelefon och var kan jag lämna mina värdesaker när jag paddlar?

Hos oss får du låna en vattentät mobilpåse så att du kan ta med dig din mobiltelefon på turen. Om du inte vill ha dem med på SUP-brädan finns det omklädningsrum med skåp på Clarion Hotel Malmö Live. Det finns också en låda på bryggan där du kan lämna dina ägodelar. Varken hotellet eller SUP Malmö tar något ansvar för eventuella förluster eller skador på din tillhörighet.

Kan man ta med passagerare på SUP-brädan?

Passagerare och djur är inte tillåtna på SUP-brädorna.

Vad händer om jag inte kommer tillbaka i tid?

Om du blir mer än 15 minuter sen kommer du att debiteras för nästa tidstaxa.

Kan jag ringa någon om jag inte hittar tillbaka?

Ja, du kan ringa vår värd på bryggan om du behöver hjälp.

Var kan jag köpa SUP i Malmö?

Hos SUP Malmö kan du prova på SUP brädor från Yster SUP. Om du sen vill köpa SUP i Malmö kan rekommenderar att beställa direkt online på www.ystersup.com eller besöka Yster SUP Lagershop i Staffanstorp.

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när produkten är tillgänglig igen. Skriv in din e-mail nedan.